Gimnasos

Us parlo avui sobre un seguit de comportaments que la gent acostuma a fer dins d’aquests recintes esportius:

Oblidar-se coses a la taquilla. I de retruc, s’estimula un atractiu negoci lucratiu de compra/venda d’objectes de segona mà. Roba de marca, el telèfon mòbil o el rellotge; qualsevol pertinença és bona al Mercat d’ocasió del personal de manteniment.

A la piscina. Hi ha qui es creu Michael Phelps i pel contrari qui es pensa que s’està banyant a la banyera de casa seva. Per excés o per defecte, el caos circulatori que provoca nedar incorrectament pel carril que no pertoca, és d’operació tornada de Setmana Santa.

Presumir. A la sala de fitness, els gimnastes comparen musculatura i l’enveja està a l’ordre del dia. Els més narcisistes es contemplen davant d’un mirall mentre corren, aixequen peses o van en bicicleta. L’espill serveix també per guipar el cul de la monitora sense que aquesta se n’adoni.

Aprendre tecnicismes. Més barat que una acadèmia d’idiomes, el cost de la matrícula inclou un curs intensiu on poder perfeccionar el teu nivell d’anglès. No pretenguis tampoc pel mòdic preu de soci assolir un First Level Certificate, però almenys aprendràs el significat dels anglicismes stepping, spinning o fer el capulling.

Higiene personal. A les dutxes, hi ha homes que utilitzen els rentamans per afaitar-se i arrencar-se els pèls del nas. Al vestuari femení és el mateix però amb les funcions pròpies del gènere. Així doncs, hi ha senyores que aprofiten per depilar-se, fer-se la manicura o posar a parir al marit.

Confondre temps verbals. Partint de la base de què no és el mateix estar apuntat a un gimnàs que anar a un gimnàs,  no és difícil d’entendre com sis mesos després d’haver abonat l’alta i pagar religiosament les quotes mensuals, no s’ha rebaixat encara un miserable kilogram.

Abans de formular la inscripció, cal consultar el diccionari.