Independència; el negatiu (segona part)

 (veure primera part)

Continuo ferint sensibilitats:

Ens prenen per babaus. Avesats com estem a promeses electorals que mai es compleixen, som gent fàcil de convèncer: -Hola, bon dia. Estic venent aquest miraculós beuratge que proporciona l’eterna joventut i et fa invisible. -Ah, què bé, deixi’m dues caixes si us plau. -Perfecte, dues caixes. No serà pas votant d’Esquerra Republicana, vostè?

Rebem per tots els costats. Anem amb bona fe per la vida i això dins d’un estat hostil com l’espanyol es paga car. El seny català és una creu que duem a sobre i faríem bé de retornar a l’esperit indomable del guerrer. Proposo doncs unes eleccions plebiscitàries a punta de navalla i del tot coaccionades per l’entorn sobiranista.

Tenim l’agenda atapeïda. -Escolta Manel, que t’agradaria venir a veure el meu piset? Després podríem fornicar fins a altes hores de la matinada. -Uiiii, ho sento molt Cristina però ja he quedat per fer unes pancartes de l’ANC, dissabte vaig a unes jornades informatives  i aviat se’ns tiren a sobre els preparatius per la Via Catalana. Què tal pels volts del 2016?

Ens entretenim amb ximpleries. Com per exemple enviament d’spam massiu a empreses que discriminen la llengua, muntatges fotogràfics amb polítics del Partit Popular per fer-ne mofa, enganxar distintius del CAT a la matrícula del cotxe, etc, etc. Amb tanta pèrdua de temps inútil, no és d’estranyar que cap de nosaltres hagi estat envestit encara premi Nobel.

Incertesa política. -Des dels quinze anys que he militat a Maulets, a la Pua, a Endavant i les CUP. Entens ara Marta per què no m’he casat encara? -Ho entenc perfectament Guillem, amb tanta inestabilitat a les teves espatlles no hi ha cap dona que t’aguanti. Aviat en faràs quaranta i un alumne de la ESO dóna més sensació de seguretat que tu.

Ens creiem el centre de l’Univers. Contràriament al que Galileu Galilei i Nicolau Copèrnic divulgaren, alguns astrofísics afirmen que el Cosmos sencer gira al voltant de Catalunya i que els deu el seu origen al pet d’un català. “El Gran Tro  va ser conseqüència d’un plat de seques amb botifarra”, asseguren els defensors d’aquesta nova teoria.

El Gran Tro. Molt abans de la conquesta Almogàver per la Mediterrània, va haver-hi un altre tipus d’expansió.
Molt abans de qualsevol conquesta Almogàver per la Mediterrània, va haver-hi un altra tipus d’expansió.