Gimnasos

Us parlo avui sobre un seguit de comportaments que la gent acostuma a fer dins d’aquests recintes esportius:

Oblidar-se coses a la taquilla. I de retruc, s’estimula un lucratiu negoci de compra/venda d’objectes de segona mà. Telèfons mòbils, el rellotge o les claus de casa, qualsevol pertinença és benvinguda al mercat d’ocasió del personal de manteniment.

A la piscina. Hi ha qui es creu Michael Phelps i pel contrari qui es pensa que s’està banyant a la banyera de casa seva. Per excés o per defecte, el caos circulatori que provoca nedar incorrectament pel carril que pertoca, és d’operació tornada de Setmana Santa.

Presumir. A la sala de fitness, els socis narcisistes poden contemplar-se davant del mirall mentre corren, aixequen peses o van en bicicleta. També serveix per guipar el cul de la monitora sense què aquesta se n’adoni.

Aprendre tecnicismes. Més barat que una acadèmia d’idiomes, el preu de la matrícula inclou un curset on poder perfeccionar el nivell d’anglès. No es pot anar pel món sense saber que significa stepping, spinning o fer el capulling.

Higiene personal. A les dutxes, hi ha homes que utilitzen els rentamans per afaitar-se i arrencar-se els pèls del nas. Suposo que al vestuari femení és el mateix amb les funcions pròpies del gènere; com per exemple, depilar-se, fer-se la manicura o posar a parir al marit.

Confondre temps verbals. Partint de la base de que no és el mateix estar apuntat a un gimnàs que anar a un gimnàs,  comprendreu com sis mesos després d’haver-vos donat d’alta, no s’ha rebaixat encara un miserable kilogram.

Abans de formular la inscripció, cal consultar el diccionari.
Abans de formular la inscripció, cal consultar el diccionari.